Zien India dans festival

Indische dance team “Ruimte” gostova in Servië van 20. tot 26 mei en zal bestaan uit optredens en andere belangrijke steden. Sentoclone dance team, die leidt Rueta Saumane Amogh, izvode tijdloze Indiase dans Gebied (Kathak).

Gebied dance team komt van de Academie van de samenleving Ruutu Saumane uit India, die deel genomen in podujeve bron van de Indiase klassieke dans, met het doel om verder te gaan dan de traditionele dansen, maar ook het ontwikkelen van een nieuwe start factor in visual beroep, zijn eigenaar door het gebruik van geavanceerde technologieën en ook ingenieuze dans strategie.

india

Het versterken van de culturele banden tussen India dans festival

Omgeving groep nog deelgenomen aan tal van wereldwijde feesten, bestaande uit de Konark Gebeurtenis (Orissa, India ), het internationale Evenement van Volkskunst (Nanjing, China), en ook zij had optredens in Duitsland, verenigd koninkrijk en Frankrijk.

Check out Indiase dans groep in Servië was ingeschakeld, samen met de Ambassade van India, Moskou en ook de Indiase Raad voor culturele samenwerking met new Delhi.

Zie de Indiase dans groep van de wereldwijde Financiële instelling, georganiseerd met het doel van de verdere uitbouw en het versterken van de culturele verbindingen tussen India en Servië, en ook is een prachtige kans voor het publiek van Servië tot de voortgang kennis met een van een van de meest prominente india dans festival-stijlen in India, de Ambassade van India in.

In de Music hall Bansko gazon 28. 2015. jaar (zaterdag) 20.00 nacht zal zeker worden gehouden van de III de Oriëntaalse dans Evenement genaamd “Awalim”– Organisatie van de bewoners “Oriana & & Oria”.

plakat-28.03 webОчекује U een uitgebreid programma, waarmee Je zeker bestaan met talloze bezoekers uit Duitsland, Polen, Italië, Griekenland, Slovenië, Servië, Kroatië en Bosnië en Herzegovina.

Awalim fest-en zal zeker in het teken van de universaliteit in elke zin van het woord. Was bereid dit te india dans festival prestaties pittige glitter en als prestige, die is gewoon op de planeet van de Aziatische dans. Anticiperen op een PROGRAMMA voor het onderhouden van Je winnen, geweldige muziek, prachtige kostuums van deze one-of-a-soort cultuur en praktijken van het Oosten apricena choreografie van onze gasten en de eigenaren.
Onderdeel van de rijke praktijken, customizeds en ook op de samenleving van de West-Indië in samac ze Danieli leden van het volk “Kalrav”, terwijl de individuele dans “Relatie” sarolta landelijk nosom evenals vrolijke dans acties vertelde onder oekraïense sprookje.

Heel leuk dat we presenteren onze gewoonten, onze dansen

dans

En hebben we hen geleerd,” zei Anna Ostavu Oh ANP Druzhba van Oekraïne.

“Ik en mijn team hebben we ontdekt hier dat de meest fundamentele en ook een van de meest cruciale accounts,” zei Harris Patel van een “Kaleb” uit India.

Inter folk festival in de eens te meer, in het gezelschap van sociaal – fantasierijke cultuur van de jeugd “Basil” van Derventa. Viering in de plannen van de Raad van de organisatoren van festivals van folklore als standaard samenleving CIOF.

“Jaarlijks zijn programma heeft verschillende toestanden, verschillende volkeren en samenlevingen zijn, alsmede op deze sets hebben hun samenleving vertegenwoordigen onze personen in ik, omdat ze CIOF-deze gebeurtenissen”, aldus Huis Nagradi van CODM “Basil” van Derwent.

“Wat het ook is, dat optreedt als onderdeel van de sociale componenten op het grondgebied van de gemeente van samac slechts een kleine betaling te CWC-samac in de bespreking van de samenleving, tradities evenals douane-mades van deze gemeente”, aldus met de COR “samac”.

Het festival, dat eindigt zondag met een concert in Derventa, er waren tentoonstellingen en promo ‘ s materiaal-waardes van folk zowel de samenleving als nationale gerechten en een ronde tafel op customizeds Posavine.

Leave a Reply