Indiase tempel, vol zeldzame schatten

Indiase tempel, vol zeldzame schatten

Het Balatonmeer ligt op 30 km van somogy douanier op de rand van het Centrum van Europa ‘ s grootste en georganiseerd eco-gemeenschap voor Krishna-vallei. De 266 hectare van de Indiase Culturele Centrum en een biologische boerderij. met het doel vormde van de europese mensen toon me een oude spirituele cultuur, de waarden en een natuurlijke, duurzame levensstijl. Rust, vrede, vriendelijkheid, eenvoud gevoelens in de mens, als je hier op bezoek.

Indiase overtuigingen van de geschiedenis

Indiase overtuigingen van de geschiedenisMensen wonen hier en biologische landbouw na te streven, in aanvulling, het is belangrijk voor hen om de ziel, het bewustzijn, voor god, geloof versterken, dat is het Krishna-bewustzijn door aanraking. Hier de kerk de geestelijke vrede, de praktijk van het geloof. De biologische landbouw, die de dagelijkse voeding voeding kan worden bereikt. School de kennis te verkrijgen, en een prachtige arboretum meren, olifanten beeldjes, tuinhuisje, planten en dieren.

In eerste instantie monniken leefden hier, meestal, maar nu het nummer van de gezinnen hebben vermenigvuldigd, met een gemiddelde van 140 gezinnen. De hier leven een eenvoudig leven, ze leven, elke dag van de spirituele praktijk deelnemen aan het werk met de dieren om, de fruit – en moestuin, een receptie voor de bezoekers, aan het werk op kantoor, artistieke activiteiten. Religie is onmisbaar voor hen, door uw familie en sociale leven van hun kostbaarheden.

Zelfvoorzienende levensstijl van het appartement, het milieubewustzijn, gezond levende geest, in de conventionele technologie. Het vermogen van de zonnecellen en windmolens zijn geproduceerd. De waterbronnen is gerealiseerd. Milieuvriendelijk wassen methode, het management zelf gemaakt met behulp van tools die de geliefde dier hun runderen wordt gebruikt. “Een eenvoudig leven en verheven denken”, gebaseerd op het principe van het leven.

De interesse in de Krishna-gelovigen leven om inzicht te krijgen in. De vallei centrum van de kerk. Van buiten de regio somogy-specifieke stijl tickets draagt, maar aan de binnenkant, met indiase motieven, zuilen, bogen, kleurrijk schilderijen, beeldhouwwerken geven een speciaal gebouw. De beelden, met zorgvuldige aandacht die kenmerkend is voor verse, geurige bloemen, ornamenten, sieraden aanwezigheid. De kerk naast de melkveehouderij, de botanische tuin, knutselkamer, imker in kan naar de wrikken. De indiase religie, de koe ingerichte plek. De koe voor zich dat ze de liefde van de koe, dus voor een man om voor hen te doen, dan de moeder, omdat de melk zal de mensen te eten. Gerespecteerde dit wezen. De koe geeft melk, de os, de fysieke kracht wordt geleverd. Als het dier vermoeid, “met pensioen”, en de natuurlijke, na de dood van haar gecremeerd.

De Krishna-vallei is het grootste evenement elk jaar in juli gehouden Afscheid te nemen. De vrolijke en kleurrijke festival van India cultuur, gemengd met traditionele waarden. De Indiase bruiloft is de meest populaire attractie van het festival. Ambachtslieden tonen hun creaties, speciale hongaarse en indiaas eten waren we proeven.
Het jaar, de dag gehouden festival. Dit is de eerste koe van de viering, henna festival, Krishna ‘ s verjaardag, festival, pumpkin festival, candy mountain vakantie. De toeristen zijn welkom het hele jaar door. De plaats rond tijdens de bevredigende antwoorden op onze vragen, de mensen hier zijn dagelijks leven, de Krishna-bewustzijn filosofie, de plaats van geschiedenis en andere interessante afwijkingen.

Wat is verboden in India

Wat is verboden in IndiaDe strijd is het onderwerp van een pitcher (kumbh), waarin de nectar van de onsterfelijkheid werd gehouden. Vishnu liep naar de pitcher, maar tijdens de vlucht, vier druppels vielen op de aarde – deze plaatsen vandaag Allahabad, Haridvar, nasan ze en Udzsain. De verordeningen in deze plaatsen voor ongeveer zes weken. De dip in positieve tijd, echter, meestal slechts zes. Het allahabad gehouden in naam van het evenement Maha Kumbh Mela (=Grote Kumbh Mela), de menigte hier de grootste. Elke scène gehouden om de zes jaar Ardha

Mela is bekend als een kleiner evenement (=de helft van Mela), en elk jaar Zelf Mela naam op weg naar een nog kleiner. Religieuze etiquette van De heilige plaatsen te bezoeken ongepaste korte broek en een shirt met korte mouwen te gaan en niet toegestaan te roken. Het negeren van de luid te praten en plezier. De heilige plaats alvorens je moet je schoenen uit bij de ingang (bij het verlaten van de schoenen opzichter enige verandering). Het is aanbevolen dat de sokken laat de voeten op, want in sommige zonnige plaats verdieping ja het kan heet zijn. Meestal is het echter verboden te fotograferen en deze foto schieten voordat u begint te verduidelijken. Het gebruik van een flits is meestal verboden omdat het stoort de gelovigen. Het is verboden contact met de lokale bevolking gaan (bijvoorbeeld kinderen hoofd te aaien hem). Geen base persoon, een religieuze of een god-standbeeld (of afbeelding).

Het is verboden om iemand met een voet aan te raken. Het is verboden de god afgebeeld zou veel raak. Het hoofd tuck-ins van sommige religieuze plaatsen, kan het nodig zijn voor zowel mannen als vrouwen, vooral sikh tempels of moskeeën omgeving. Sommige religieuze plaats verbiedt meisjes. Sommige van de religieuze enige plaats voor de gelovigen kunnen voeren. Als u kunt gaan zitten, vrouwen zijn meestal geplaatst op een andere locatie dan die van de mannen. De dzsainista kerken nodig elke leer stuk van kleding of persoonlijke bezittingen verwijdering (voor vrouwen tijdens de menstruatie niet op enter). De fotografie, ruwe overtreding worden beschouwd als een kerk, begrafenis of andere religieuze ceremonie (waarvan de gelovigen dip van zijn). De tijden van de toestemming dient te worden gevraagd aan de deelnemers.

 

Leave a Reply