India Vera verbod, wat je moet weten

India Vera verbod, wat je moet weten

De indiase vrouwen traditioneel sari dragen. ^ A, 5-9 m lang, 1 m breed, kleurrijk textiel, die clips of knoppen zonder gebruik te worden opgenomen door het lichaam. De saree met kóli (strakke blouse) en de petticoat dragen ze. De aanpassing van de sari accessoires, de schouder nam dragen. Draag vaak kleding in de szalva de kami, dat is een traditionele tuniek en broek, met dupattát (=een lange sjaal) te dragen. De sari en de szalva uw kami je veel variaties bestaan in materiaal, vormgeving en prijs. De mannen in traditionele kleding van de doti in het zuiden en de ver-en mundu.

wat is verboden in de Hindoe-cultuur

wat is verboden in de Hindoe-cultuurDe doti los en een lange lendendoek. De wereld bank. De mundus is, zoals de longen, maar de kleur is altijd wit. Het pak in de territoriale en religieuze verschillen tot uiting komen. Moslim vrouwen, bijvoorbeeld, de all-over boerka dragen ze. De hindoe-traditie strengste verbod op de consumptie van rundvlees is van toepassing, als het vee is een heilig dier. De hindoes en dzsainisták voorkomen ui en de knoflook consumptie, omdat ze het pompen van het bloed en van het seksuele verlangen – in het algemeen, die planten die eetbaar zijn delen van de ondergrondse kamer, als deze leszedésekor in de aarde levende wezens zijn gewond. De ui en de knoflook in de afwezigheid van het eten is in elk restaurant zijn gemarkeerd.

De meeste van de religieuze indiase is het vermijden van alcohol en andere stimulerende middelen te gebruiken. Het varkensvlees is verboden voor moslims. De toegestane voedingsmiddelen samenvatting naam van halal, is het verboden de naam van haram. De vasten van het lichaam en de ziel, een zuivering apparaat, dat is het slechte begrip van de. De boeddhisten en dzsainisták de ahimsa kan het principe van volgen (=niet-geweld), dus het is meestal vegetarisch. De sikhs, christenen en parsi zijn niet beperkt tot de genoten kunnen worden in gerechten.

Dansen Indiase festivals

Dansen Indiase festivalsHet charlie genoemd dikke thee met veel melk en suiker. De straten overal aanbieden garam charlie kiáltozása (=hete thee) en massa verbruikt. De pasta is szoda in principe indiase zachte drinken, wat is de citroen, zout, en suiker op smaak gebracht frisdrank. De jun ji voor citroen, zout, karwijzaad en mint. Het selecteren vraagt yoghurt-achtige, zoet drankje dat heeft een verfrissend effect. Het dorp rózsaízű drinken van de melk en diverse zaden en noedels. De badami melk wat amandel en goede saffraan smaak. India voor driekwart van kan gevonden worden in zelfgemaakte alcoholische dranken, dit is een van de bekende arak, die van kokos palm boom sap, aardappelen of rijst.

Dit is “de arme man een drankje”, die een jaar voor velen, blindheid of de dood, veroorzaakt door de toegevoegde giftige methyl alcohol. Interessante lokale alcoholische drankje is de pittige smaak van mahua, die dezelfde naam van de plant (bloemen worden geproduceerd in centraal India in maart-April, wanneer de bomen in bloei staan. Oosten en noord-oosten van india, in rizssört. De Himalaya in de buurt van de geproduceerde artistieke naam van een drankje dat een beetje houtskool smaak, dat is de scotch whisky. De toddy palm sap maken, vooral Kerala kust. De cashew feni, de cashew boom vruchten. Dit jaar, onderaan de vallei van de Kunsten, in plaats van elke vestiging zelfstandig georganiseerde festival. De taljándörögdieké 31 juli begint en 9 augustus zal worden opgeleverd. Het lijkt erop dat u geslaagd alle hoeden om het meeste geld in voor de verschillende aanbestedingen, omdat hier over tien dagen van feesten, het programma meer, en allemaal gratis.

 

 

 

Leave a Reply